nl

Om Oekraïners en nieuwkomers klaar te stomen voor een job in een van de participerende sectoren zetten de partners diverse opleidingsinstrumenten in.

taalondersteuning
assessment tool
jobcoaches
attesten
bedrijfsinterne opleidingen

Doorbreken van de
taalbarrière met
taalondersteuning

Matching Talent voorziet in taalondersteuning, zodat Oekraïners en anderstaligen zich makkelijker verstaanbaar kunnen maken. Dit kunnen we enerzijds doen op maat van de functie die een persoon in het bedrijf uitvoert. Anderzijds organiseren we een taalworkshop in groep: Bystro Nederlands.
Hier ligt de focus niet alleen op basis Nederlands, maar ook op taal nodig op de werkvloer, veiligheidsregels en een sollicitatiegesprek.

MEER INFO OVER BYSTRO NEDERLANDS

Ontdekken van skills
en attitude met
de assessment tool

Met de Matching Talent assessment tool achterhalen we heel snel welke attitude een potentiële werknemer heeft, wat zijn of haar beroepsaspiraties zijn en welke de basiscompetenties. Met deze tool krijgen we zicht op het karakter van de persoon en weet jij binnen de kortste keren of hij of zij iemand is die past op jouw werkvloer en binnen jouw bedrijfscultuur.

Begeleiding tot
op de werkvloer
door jobcoaches

De jobcoaches van Matching Talent begeleiden en geven advies. Ze staan Oekraïners en nieuwkomers bij tijdens elke stap van het proces: van bij de opleiding tot bij jou op de werkvloer. Voor bedrijven het eerste en voornaamste aanspreekpunt!

Attesten
heftruckchauffeur
en/of rolbrugoperator

Tijdens de opleidingen kunnen diegenen die dat willen ook gaan voor een attest heftruckchauffeur en/of rolbrugoperator. Deze trajecten zijn kort en worden op maat gemaakt voor nieuwkomers en anderstaligen. Perfect voor openstaande vacatures in jouw productie- of logistieke afdeling.

Training
on the job

Is er meteen een match en hoeft de persoon in kwestie geen vooropleiding meer, dan biedt Matching Talent de mogelijkheid om bedrijfsinterne opleidingen te voorzien op de werkvloer. Je toekomstige werkkracht krijgt in een mum van tijd alle informatie om zijn job correct te kunnen uitoefenen.

Pieter Remmerie

Contact

Wil je meer te weten komen over het project of zit je met vragen?

Pieter Remmerie
Projectcoördinator

Etienne Sabbelaan 49
8500 Kortrijk
M +32 (0) 491 75 16 91